#89: skor till våren och sommaren

20:37 |
slip-on
 
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9
 
Har fått en liten crush på slip-on skor denna vår. Finns i tusentals färger och möster och alla är lika coola. Tycker dock att ett par neutrala och enfärgade slip-on skor är snyggast, och lättast att matcha,  eller så hade jag velat ha ett par i läderimitationett som nummer sex, det är svinsnyggt!! 
 
 
trainers
 
1 - 2 - 3 
 
Och så har vi träningsskorna fast som kan användas i annat syfte, till exempel att gå från bussen till glasskiosken och köpa mjukglass (alla som känner mig vet att jag älskar mjukglass). Jag har velat ha ett par vita Nike Air Max Thea hur länge som helst men eftersom man är lite pank så har jag inte riktigt råd med det just nu *snyft*, får önska mig dem i studentpresent hihi. 
 
 
summer pt1
 
1 - 2 - 3 - 4 
 
Jag har alltid velat ha ett par öppna sandaler men nojjar för mycket över att visa mina tår men blir avis på alla som vågar ha det eftersom att det är så satans snyggt. Har även fått en liten (läs stor) crush på spetsiga skor, gärna ballerinaskor. Hatade det innan men nu tycker jag att det är dösnyggt. Funny how things can change. 
 
 
 
high heels
 
1 - 2 - 3 - 4 
 
Alltså, dessa skor. Åhh så fina!! Hade velat ha ett par i varje färg om jag fick bestämma. Jag införskaffade mig ett par svarta i somras, fast där är remmen vid tårna är i läder. Det som jag gillar extra mycket med dessa är att klacken inte är så hög vilket gör att de är supersköna att gå i MEN det skaver en aning vid tårna. Men med lite plåster så ska det nog gå bra. 
 
Xx. J.

#88: dare to dream

12:07 |
Morning!! Jag vakanade redan vid niotiden idag och jag har sedan dess kollat på massa filmer som visas på filmkanalerna. Igår gick jag på ett efterlängtat påsklov och det firades med en liten fika på Emporia med Maja, Kimberly, Rebecca, Hanna och Pernilla, sen strosade vi runt i butikerna. Idag ska jag slappa, slappa och slappa och framåt kvällen ska jag träffa Emma. Men nu: mer film och frukost! Ha en bra dag lovers!
 
Xx. J.

#87: tikei mineralsmink recension

18:54 |
Kommer ni ihåg när jag skrev att jag hade fått hem några prover av mineral foundation för några veckor sedan? I alla fall, jag har provat de olika färgerna och jag ÄLSKAR det!! Jag är så GLAD att jag äntligen hittat ett bra puder (eller foundation som det egentligen är men jag kallar det puder eftersom det inte är flytande hehe) som passar mig perfekt! Jag har köpt mitt från TiKei och det kostade 169kr och jag har nyans P4. 
 
Mitt största problem med vanligt puder är att jag aldrig lyckas hitta den perfekta nyansen, jag är till exempel mycket brunare i ansiktet än vad jag är på halsen, och att jag alltid (verkligen alltid) blir glansig i pannan och mellan ögonbrynen och när jag sedan försöker bättra på pudret blir det lite fläckigt. Men med denna mineral foundation upplevde jag att det inte blev glansigt, i alla fall inte så som det brukade bli, och om man ville bättra på foundationen blev det aldrig fläckigt och fult. Dessutom så täcker mineral foundationen jättebra och man kan själv välja hur täckande man vill de det och det är nästan omöjligt att få ett ojämnt resultat! Foundationen finns i jättemånga olika färger och nyanser så det kan bli lite förvirrande att välja vilken färg som passar en bäst men man kan dels läsa på deras hemsida om hur man ska gå till väga, men man kan även beställa hem små prover som kostar 10kr/styck.
 
Jag började med att smörja in ansiktet med en ansiktskräm för att foundationen skulle fästa bättre och sedan lät jag den torka i några minuter. Sedan skakar man ut lite foundation i locket och arbetar in det i puderborsten med hjälp av cirkelrörelser. Sist men inte minst arbetar man in det i ansiktet och ju mer man arbetar in det, det desto bättre och naturligare blir det. Vill ni veta mer om hur man går till väga kan ni kolla på den HÄR filmen (spola fram till ca 3:35)!
 
Xx. J.