#115: nude autumn

20:45 |
nude autumn
 
Åhh det finns så mycket jag vill ha just nu! Överst på listan står naturligt långt hår but since that never gonna happen så får jag sukta efter annat, till exempel ett underklädesset från Calvin Klein som jag inte vet när jag skulle använt eller kanske ytterligare en jacka och klänning.

#114: reach for the sky

21:05 |
God kväll mina fina! Igår morse var jag hos tandläkaren (ughh) och efter det träffade jag Jessica i stan och käkade en stor frukost på Systrar och Bönor. Bullar, pannkakor, frukt och varm choklad. Nam nam. Efter det begav vi oss mot Malmö för lite shopping hehe. Nu har jag precis kommit ut från en lång dusch och sitter i sängen och kollar på Dessertmästarna på Kanal 5. Man blir ju knappt sugen på allt?! Önskade att jag var lika duktigt som de är. 

#113: by malene birger

16:23 |
Jag ÄLSKAR By Malene Birger (som ni kanske kan se hehe). Passade på att köpa detta (en clutch, nyckelring och necessär) när jag och Hanna var i Malmö förra veckan. Fick ett Malene Birger skal av Hanna och Rebecca när jag fyllde år och sedan dess har jag kind of varit obsessed med mönstret och allt. Det finns en liten By Malene Birger butik på gågatan i Malmö vid Zara som jag inte hade någon aning om att den fanns för några månader sedan.