#75: tikei mineralsmink

20:06 |
 
Fick hem dessa prover från TiKei häromdagen. Är så trött på mitt puder jag har nu och tänkte att jag skulle prova någonting nytt, nämligen *trumvirvel* mineralsmink! Har hört mycket bra om detta märket och deras produkter är inte särskillt dyra heller. Jag beställde tre olika foundations och två concealers som jag tänkte testa inom de kommande dagar. Jag använder varken foundation eller concealers i vanliga fall men eftersom det är i pulverform så tänkte jag att jag skulle prova på det. I'll get back to you in a couple of days när jag har testat det!

#74: london, here we come!

19:40 |
Alltså ååh jag är så glad!! Ni vet Shakespeare tävlingen jag har tjatat om de senaste dagarna, där vi skulle spela upp en av Shakespeares pjäser på engelska inför alla treor och lite till? VÅR GRUPP VANN!! Och priset var en resa till London!! Är fortfarande helt chockad, alla grupper som tävlade var så himla duktiga och vår grupp var övertygade om att vi inte skulle vinna efter att ha sett de andra but we did. Im so happy!! Vi kommer ha såå kul i London tillsammans. Jag var så fruktansvärt nervös och hälften av medlemmarna i min grupp skakade haha. Kan inte fatta att vi vann, ggaah. 

#73: sunday morning

11:25 |
 
 
Finns det någonting bättre än att slänga sig i en nybäddad säng, där det dessutom ligger en liten hårboll och myser? Nja, det är tveksamt. Fast att solen lyser och att man får lite vårkänslor är ganska bra det med. Igår träffade jag Lina, det var jättelänge sedan vi träffades så vi hade mycket att prata om. Vi pratade i flera timmar och helt plötsligt blev klockan ett. Idag ska jag plugga, har inte fått gjort någonting under lovet (får man någonsin det?!) så jag har lite att göra idag. Ska bland annat läsa en jättetråkig bok, mhh motivationen är på topp. Hoppas ni får en bra dag!