#56: breaking bad

19:35 |
Hej på er! Jag har nästan precis kommit hem till Jonatan efter träningen. Har precis duschat och snart blir det fajitas!! Det ska bli asgott! Insåg även vilken utväxt jag har (!!), jag tycker dock inte att den syns lika mycket i verkligheten så jag har liksom inte brytt mig om det, kanske får göra det snart haha. Well well, ikväll ska vi fortsätta att se några avsnitt av Breaking Bad. Vi har precis börjat se den och ska jag vara ärlig tycker jag att den är lite trög men den har fått sjukt bra kritik så vi får ge den en chans. Kanske någon av er som har sett den?
 

#55: flora vas

15:35 |
Lyckades övertala mamma och pappa till att köpa denna vas (eller fiskskål som pappa kallar den) mot deras vilja. De var sjukt skeptiska eftersom de tyckte den var jättestor, vilket den är men jag har velat ha den SÅ länge så de köpte den. Var tvungen att köpa blommor för att visa dem hur fin den faktiskt är. Visst är den fin?! Och den är till och med lite finare i verkligheten haha. Finns på Mio för 349 riksdaler!  

#54: heavenly combo

15:23 |

Avokado + skinka + tomater + havssalt = gudomligt!! Åhh så gott! Idag skulle jag egentligen träffat Emma efter skolan men hon blev inring till jobb så det blev inget :( Istället åkte jag hem, vilade lite sen gjorde jag lite på gymnasiearbetet och åt. Om en timme eller två ska jag byta om och sedan bege mig till gymmet med min syster. Hoppas ni har en bra dag, kram!