#134: congrats leo

12:49 |
Asså ÄNTLIGEN har Leonardo DiCaprio kammat hem en Oscar! Han var nominerad till bästa manliga skådespelare för sin insats i The Revenant och vann, vilket verkligen var välförtjänt. Äntligen, eller vad säger ni? Såg The Revenant häromdagen och wow vilken imponerande film. De har bara använt sig av naturlig ljus i filmen vilket gjorde att de bara hade 1,5 timme på sig att filma varje dag. Även regissören till filmen, Alejandro González Iñárritu, vann en Oscar för bästa regi vilken även det var välförtjänt. Imponerande film på alla plan. 
 

#133: white and pink

20:19 |
Igår var jag ledig men det blev ingen sovmorgon för det, vaknade vid halv sju och sen kunde jag inte somna om. Så jag klev upp från sängen och drog på mig ett par träningstight och tröja och drog iväg till gymmet. Kondition och mage stod på schemat. Fredagen spenderade jag hemma hos Jonatans killkompis tillsammans med ett gäng killar och lite tjejer. Beerpong och våfflor, bra kväll! Ikväll är jag ensam hemma så jag och Jonatan har precis lagat mat, fajitas fick det bli denna gången. Vi brukar allitd skala massa räkor och göra någon rätt med räkor när vi ska laga mat men det orkade jag inte göra denna gången så det fick bli något enkelt. 
 
Sprang ner på ICA efter träningen och köpte två buketter tulpaner till mamma och pappa. Pappa har precis klippt  vår trollhassel i trädgården så vi har massa fina grenar liggandes i trädgården så jag tänkte de kunde vara fint med lite grenar i buketten. 

#132: anti

21:14 |
Hade helt glömt bort att lyssna igenom Rihannas nya album ANTI som hon släppte i slutet av januari. It's sooo good. Favoriterna är många men top fem är nog Work, Desperado, Needed Me, Love On The Brain och Higher. Speciellt den sista, herregud vad jag älskar hennes röst! Hela albumet finns att lyssna på här, in case you have missed it just like me.