#110: godai sushi

20:42 |
Asså herregud vad jag har kämpat för att få denna bilden i något så när bra kvalité. Laddade ner Photoshop ENBART för att kunna spara bilderna för webben så att de blir bättre i kvalité men det blir bara värre?! Funkade felfritt för några månader sedan. Anyways, detta käkade jag och Jonatan till lunch igår. Tvingade honom att vara mitt shoppingsällskap igår då jag behövde nya jobb-jeans eftersom jag lyckades spräcka mina andra (hehe) så tänkte jag att jag kunde bjuda på lunch. Satt som en smäck gjorde det.

#109: the scorch trials

21:23 |
Igår efter jobb tog jag bussen direkt in till Malmö och mötte Hanna. Vi käkade först sushi på Koi (hatade sushi de första gångerna men nu är jag helt besatt haha) och sedan begav vi oss mot Royal för att se Maze Runner: The Scorch Trials. Åh som jag har längtat!! Och den var verkligen såå bra. Älskar Dylan O'brien, han är så jäkla bra (och snygg hehe). Så tips till alla er som inte sett Maze Runner och The Scorch Trials!

#108: sleeping beauty

18:33 |
Att ha varit ledig i helgen har varit väl behövt! Åh vad skönt det har varit och så mysigt jag har haft det. I fredags åkte jag direkt till Höllviken från jobb, gjorde mig iordning och käkade lite snabbt och sen var det dags för överraskningsfest för Kajsa som fyllde år i veckan. Lördagen och söndagen spenderade jag tillsammans med Jonatan och vi har gjort absolut ingenting. Käkat chips med dipp och Hemmakvällsgodis hehe. Jag träffar Jonatan så sällan nu när jag jobbar så det gäller att passa på när man väl är ledig. Jag håller förresten på att koda ihop en ny design till min blogg så det är därför jag inte uppdaterar varje dag, så håll ut!