#28: nap time

17:39 |
Hej på er! Hoppas allting är bra med er! Jag har nästan precis käkat middag och jag sitter i skrivande stund i sängen. Kan knappt hålla ögonen öppna, är såå trött! Emma kommer lite senare ikväll så jag funderar på om man kanske hinner klämma in en liten oskyldig powernap hehe. Det borde man väl hinna... 
 

#27: hello sunshine

23:14 |
ÄNTLIGEN har solet tittat fram i lilla Skåne också! Kan inte minnas när vi senast hade sol förutom de två senaste dagarna. Har ni tänkt på hur glad man blir av solen egentligen? Jag blir i alla fall haha, allting känns så mycket bättre även fast det är stressigt. Idag är det torsdag vilket innebär att jag bara har en lektion (!!) sen gymnasiearbete. Vi bestämde oss för att jobba hemma idag så jag var hemma redan vid halv elva, såå skönt! Vårt gymnasiearbete ska handla om skönhetsideal (classic) och vi ska göra det som en tidning. Snart är alla artiklar färdigskriva och vi ska påbörja själva tidningen. Ska bli såå kul! Älskar att vara kreativ!

#26: maria nila palett colour refresh 0.20

20:14 |
Måste bara tipsa er om denna!! Maria Nila palett colour refresh 0.20! Det är en slags inpackning som innehåller violetta pigment som tar bort de gula tonerna håret. Jag själv HATAR när mitt hår går i gult, jag passar inte alls i varma toner så denna passade perfekt för mig! Det står på flaskan precis hur man ska göra: schamponera, låt inpackningen verka i 3-10 minuter beroende på hur kallt du vill ha det (jag brukar inte handdukstorka mitt hår), skölj ur och ta balsam. Funkar utmärkt! Det torkar inte ut lika mycket som silverschampoo/balsam plus man behöver inte köpa både shampoo och balsam. Jag använder inte den varje gång jag tvättar håret så den är ganska dryg. Kostade 249:- hos min frisör men finns säkert något bra extrapris på internet. Finns även i en mängd andra toner/färger, till exempel röd så vill man prova dip dye för några dagar kan man ta den i topparna. Tips tips!