#40: årsresumé 2014 - del två

01:39 |
JULI: Har aldrig i hela mitt liv vägt och packat så många askar och kartonger hallon som denna månad. Flera flera hundra om inte tusen. Herregud vad många beställningar det var på hallon den månaden. Men det var skoj, förutom när regnet öste ner och det läckte in från taket haha. Så många roliga och trevliga människor man träffade på Hallongården, så kul! Jag och Jonatan firade även 1,5 år tillsammans och det gjorde vi genom en mysig picknick längs stranden med många skratt och pussar.
 
 
AUGUSTI: Årets bästa månad, vart ska jag börja? Ett välbehövligt soligt och varmt sommarlov, jag fyllde äntligen 18 år och det firades med världens bästa 18-årsfest och så påbörjades även sista året i gymnasiet, äntligen. Jag fick min första men absolut inte sista Triangl bikini som jag älskar och som jag så länge har velat ha. Den är så skön och fin. Vill ha många fler. Augusti var även månaden då Sundsgymnasiet anordnade treornas första nedräkningsfest och temat var rock. Månaden kunde inte ha blivit bättre.
 
 
SEPTEMBER: Detta var månaden då jag och Jonatan skulle åkt ner till hans pappas längenhet i Spanien tillsammans med hans pappa, farmor och farfar, men det blev inte av pga skolan klyddade med ledighetsansökan och när vi väl fått den bekräftat var biljetterna så dyra att ingen av oss ville lägga 4-5 tusen på bara resan dit och hem. Vi bestämde oss istället för att boka en annan resa. Vi var först inne på solsemester men det vände ganska snabbt och vi valde istället London, på julen. Åh jag ville så gärna och så blev det! Jag, Maja, Kimmi och co. var även på stranden och härjade när ettorna hade sin inspark, höjdpunkten då var, utan tvekan, den irländska julaftonen! Även min fina mamma och Emma fyllde år denna månad. 
 
 
OKTOBER: Min fina syster blev 22 och det firades med halloween-fest. Vi gjorde jello-shots för första gången och jag måste säga, de blev faktiskt goda. Det var även denna månad hon skrev på kontraktet till sin första alldeles egna lägenhet. Jag blev så avundsjuk och är fortfarande. Jag vill också ha en vindsvåning med stora fönster som jag kan inreda hur jag vill. Längtar tills det är min tur! Jag och Pernilla satsade även på en riktigt tjockiskväll denna månad, med massor av onyttigheter och film. 
 
 
NOVEMBER: Denna månad hände det absolut ingenting speciellt, inte vad jag kan komma att tänka på i alla fall. Mycket plugg i skolan och den lilla fritid jag fick över spenderade jag med mina vänner och pojkvän. Har inte direkt några bilder från denna månad så jag tyckte att en fin liten solnedgång passade bra hehe.
 
 
DECEMBER: Månaden då min syster äntligen (don't get me wrong) flyttade hemifrån. Efter många målartag och spaklingar (kan man ens säga så?) i lägenheten blev den näst intill perfekt. Det värsta med att hon flyttade hemifrån var att jag inte längre kunde låna kläder av henne hejvilt men med lite tid och planering så löste det sig alldeles utmärkt haha. Detta var även månaden då jag åkte på en liten weekend med Jonatan vilket innebar att jag för första gången reste utan en familjemedlem (genetisk då, såklart). London, vilken vacker och underbar stad, speciellt när man är där med sin pojkvän. Vi hade fyra underbart mysiga dagar i denna mysiga stad som vi ständigt längtar tillbaka till. Vi stötte även på min efterlängtade vän Isabel som jag inte träffat på mer än ett år så hon numera bor i London. 
 

#39: årsresumé 2014 - del ett

01:09 |
JANUARI: För ett år sedan var jag på min livs resa, Mexiko. Det var regnigt och blev inte alls som jag hade förväntat mig. Vi fick åka längs vägar med vatten upp till bildörren men wow vilken resa det blev. Fick hålla både i krokodiler, ormar, apor, papegojor och mata jättesöta rådjur. Det var även där jag skålade in 2014, på stranden tillsammans med min familj och en annan familj som vi träffade där och massor av andra människor. Så himla underbart, saknar saknar!! Tiden går så himla fort, känns som det bara var någon månad sedan jag sprang runt på hotellområden i gassande sol och fotade alla enorma ödlor jag kunde få syn på. Januari var inte enbart händelserikt för att jag var i Mexiko utan för att jag och världens finaste människa hade varit tillsammans i hela ett år och snart är det två. Vill ni se fler bilder från Mexiko kan ni göra det här.
 
 
FEBRUARI: "Firade" alla hjärtans dag för första gången någonsin i mitt liv. Har aldrig direkt brytt mig om denna dag tidigare men visst är det något fint med dagen? Jag överraskade Jonatan med frukost på sängen och han överraskade mig med middag och 20 underbart fina röda rosor. 
 
 
MARS: Lina och Millan hade sin 18-års fest och temat var filmkarraktärer (tror jag). Jag var utklädd till The Madhatter vilket var passande nog eftersom jag i samma veva gjorde min första slingning för att så småningom bli blond. Mitt hår var hemskt och orange (ja ni ser själva) men efter många timmar fick vi till slut rätt på det och jag var påväg mot att bli blond igen. Nu kan jag säga att det är så himla skönt att vara blond igen och slippa få ljus utväxt när man är nästan svarthårig, bästa valet detta året haha. Men självklart saknar jag min ombre då och då. 
 
 
APRIL: Pappa fyllde 50 år och det firade vi med att skicka iväg både mamma och pappa till Prag i några dagar. Det var även denna månad jag var hårmodell för L'anza för första gången. Massa klämmor och superkrulligt hår hade jag men fin var jag. Superkul! Annars hände det absolut ingenting intressant denna månad. 
 
 
MAJ: Denna månaden var jag stammis hos Märtas i Höllviken, så himla mysigt café. Jonatan fyllde 18 år och jag överraskade honom med en liten lunch på Märtas (såklart) och så fick han sin present som han så flitigt använder. Det var även denna månaden som jag skrev mitt sista nationella i spanska och därmed la det språket på hyllan. Vilken lättnad.
 
 
JUNI: Studenternas månad. Firade både den och den andra dessa dagarna. Så mycket lycka och glädje i deras ögon och snart är det min tur. Bara 156 dagar kvar. Helt otroligt. Jag sommarjobbade andra året i rad på Hallongården och stortrivdes. Jag minns att jag var jättenervös för att börja jobba där igen. Jag fick jobbet genom min syster men hon hade nu fått ett nytt jobb och skulle inte längre vara där. Det var lite pirrigt att jobba där utan henne men det gick bra, väldigt bra. Jobb på Hallongården innebar även att jag fick träffa mina efterlängtade getter, åh vad jag älskar dem!! Så söta. Firade även Hannas födelsedag och midsommar denna månad. 

#38: from london with love

23:36 |
Vi valde att inte äta frukost på hotellet eftersom det inte verkade som att det fanns någonting gott att välja på. Istället köpte vi frukost i en matbutik och satte oss på en bänk i Hyde Park varje morgon. Super mysigt!
 
Victoria´s Secret, oj vilken butik. Tre våningar med bara underkläder, parfymer och liknande. Visst känns det lyxigt att gå där inne men egentligen är det överskattat (säger hon som köpte saker därifrån hehe), man köper bara för att liksom.
 
Mat, mat, mat i stora lass. Andra dagen fick vi syn på en liten butik där det stod Ben´s cookies på. Efter våra första kakor var vi fast, herregud vilka goda kakor!! Fanns så många olika sorter att välja på, med eller utan fyllning, vit/ljus/mörk choklad, frukt, ja you name it. Mäktiga var de också!
 
Min fina 
Såhär såg det ut på Oxford street på kvällen. Ljusen glittrade och från ett hustak sprudades det fejksnö i form av skum över gatan. Man fick faktiskt en liten julkänlsa. Den sista dagen käkade vi på ett Crêpes cafe där maten var ljuvlig, speciellt efterrätten (som ni kanske kan se)!! Nutellafylld crêpes med jordgubbar och en klick vanlijglasskula på toppen, oh heaven.