#102: bal 2015

14:27 |
På torsdag tar jag studenten, kan ni fatta det?! Det är knappt jag kan det. Tiden har verkligen gått såååå fort!! Igår var det bal på Luftkastellet i Malmö och utsikten var underbar. Vi hade faktiskt tur med vädret, i alla fall jag, jag blev inte blöt en enda gång under dagen/kvällen. Imorgon börjar studentveckan och om fyra dagar tar jag studenten. Tagga!!

#101: twelve days to go

22:52 |
Är jag sämst eller är jag sämst på att blogga?! Im so sorry guys. Jag har haft två fruktansvärda veckor i skolan. Har verkligen haft SÅ mycket plugg att göra där av ingen tid för bloggen hehe. Håller faktiskt på att skriva ett av mina sista arbeten någonsin i gymnasiet just nu och det känns så JÄVLA BRA att säga så. Herregud vad det ska bli gött att ta studenten!! Dock så måste jag lämna tillbaka min dator på tisdag så jag kommer verkligen vara helt tom utan den... Ska köpa mig en egen dator när jag har jobbat ihop lite cash så jag för lösa bloggen på något sätt haha. Anyway ha en fortsatt bra kväll och heja Måns!
 
Xx J.

#100: bilder från london

21:16 |
Ja, vart ska jag börja? Klockan 09.00 samlades vi på flygplatsen och allting gick bra tills jag blev stoppad i säkerhetskontrollen för att ha explosiva ämnen på både mig och på min väska och tills Moritz och Renate tappade bort sina bording pass. Men de hittades snabbt igen och jag kom till slut igenom säkerthetskontrollen haha. När vi kom till London checkade vi in på hotellet och sedan begav vi oss ut på gatorna. Vi har gått och gått och gått och vi har sett och gjort massor, bland annat besökte vi Tate Modern, Shakespeares teater (där vi även såg en föreställning) och så har vi åkt hop on hop off buss (vilket var jättekul, det borde alla göra som besöker London!!). Alla dagar var underbara och jag åkte med världen härligaste gäng! 
 
Fem bilder från Tate och en bild på the Globe Theatre.
 
Några bilder från när vi åkte hop on hop off bussen (riktiga turister haha).
 
Och lite random pics från när vi käkade osv. Det var alles!
  
Xx J.