#12: idag är det ingen vanlig dag...

17:50 |
... för det är mammas födelsedag, hurra hurra hurra! Idag har vi firat mamma som blir hela 48 år idag. Grattis fina mamma. Förutom att fira mamma har jag även hunnit vara en sväng i hamnen för att jobba och lite senare hade jag tänkt ta hand om lite skolarbete. 
 

#11: 250-dagars

20:05 |
Igår var det som sagt 250-dagars på Skanörs krog. Jag och Maja hade på oss kirurgkläder som vi fått låna av hennes pappa. Haha vi var så fruktansvärt fula, eller jag i alla fall. Men kul var det i alla fall. Idag hade vi studiedag vilket inte kunde komma mer lägligt, jag var så satans trött när jag vaknade även då jag sovit längre än vad jag brukar. Idag drog jag hem till Pernilla en snabb sväng. Hon fick en buket blommor och så stekte jag bacon till henne och gjorde äggröra. Hon var nyopererad så jag tänkte hon kunde behöva lite sällskap. Nu ska jag snart käka, ha det bra!

#10: thursday night out

13:50 |
Hello sunshines! Hoppas allting är bra med er. På torsdagar har jag bara en lektion, den börjar visserligen 08.05, sedan har vi bara gymnasiearbete. Så som ni kanske kan förstå är torsdagar inga dumma dagar. Ikväll är det dags för Sundsgymnasiets andra nedräkningsfest vilket som är 250-dagars med temat yrke. Ska bli såå kul! Innan dess ska vi vara ett litet gäng hos en klasskompis och festa till det. Hörs imorgon!