#118: christmas days

16:02 |
Hej på er! Hoppas att ni alla hade en mysig julafton i torsdags, det hade jag i alla fall, bortsett från att jag var jättetrött hela dagen av någon anledning. Kan kanske ha någonting att göra med att jag blev sjuk dagen efter och fortfarande är. När man äntligen blir lite långledig från jobb så ska man bli sjuk och inte kunna göra någonting?! Just my luck. Hoppas att jag mår bättre tills imorgon för då ska jag äntligen (väntat på detta i två månader!!) slinga min utväxt så jag kan vara lite fin till nyår. Fingers krossed. Tänkte förresten skriva ihop en liten årsresume över 2015 med lite bilder, that would be fun right?

#117: christmas

10:06 |
God morgon! Då var dagen här, dagen som man väntat på i flera veckor. Mest för att äntligen få ge julklappar som man har köpt men även för att få några. Men det bästa, enligt mig, är faktiskt att ge och att överraska. Har haft jättesvårt för att hålla mig och inte ge någon tidigare och jag har nästan lyckats haha. 
 
Hoppas ni får en jättebra kväl med massor av skratt, bra sällskap och god mat. God jul fina ni!

#116: giftguide - his and hers

16:58 |
Ja, christmas is coming och vi alla känner väl någon som inte riktigt vet vad de önskar sig? Värst för min del är pappa, han är alltid lika svår varje år. Här är lite (med betoning på lite) tips och inspiration!
 
christmas gifts - his
 
 
christmas gifts - hers
 
Klicka på bilderna för att se vart allting kommer ifrån!