#97: home sweet home

12:54 |
 
Hej mina kära!! I fredagskväll kom jag hem från London och har inte haft någon ork till att blogga, har verkligen varit helt slutkörd haha. Vi har haft tre underbara dagar i London och fan vad kul vi har haft. Helt sjukt att vi faktiskt har vunnit denna resan! På tisdag har jag nationella del B i svenska så jag har lite att göra idag. Fler bilder från London kommer inom de närmsta dagarna. Ha en bra dag, puss!
 
Xx. J.

#96: london calling

12:48 |
God morgon! Idag är jag också ledig (yeey) eftersom min klass åker till Göteborg idag. Men eftersom att jag ska till London imorgon kunde jag inte följa med :( Tråkigt eftersom anledningen till att vi åker till Göteborg var för att min, Hanna och Calles film om mänskliga rättigheter har blivit nominerad till en filmfestival. Men men, jag tackar inte nej till London liksom! Nu har jag precis stekt pannkakor till mig och Jonatan (lucky han som är ledig varje tisdag) och nu ska jag packa. Vi kanske hörs innan jag åker annars får ni ha en bra vecka! ♡
 
Xx. J.

#95: nike air

21:35 |
Long time no see. I onsdags var det 50 dagar kvar till studenten och det firades med en nedräkningsfest med temat sport. I lördags var jag på födelsedagsmiddag hos fina Josefin som sedan blev en födelsedagsfest. Idag har jag varit ledig och på onsdag åker jag till London med Shakespearegruppen. Livet är bra just nu, bortsett från all stress i skolan men snart är den över och det ska bli så jävla skönt! Nä nu ska jag ta någonting att äta, ha en bra kväll!
 
Xx. J.