#20: lime jello shots

13:25 |
Jessica ska ha fest ikväll och vi kände för att prova någonting nytt: tadaaa, jello shots! Superenkelt att göra men eftersom ingen av oss tidigare har gjort det vet vi inte riktigt hur de blev än. Jessica hittade denna jello-mixen i en amerikansk butik vid hansa men den går även att hitta i vissa ICA butiker. Eftersom shotsen stelnar och blir som gelé är de lite svåra att "dricka", därför är ihopklämbara shotglas är bra att ha eller så kan man göra som vi gjorde: ketchup askar (eller vad man ska kalla det) från Mc Donalds (Jessicas kompis som jobbar där fixade de haha).
 
Gör såhär: Blanda jello-mixen med 2,5 dl kokande vatten tillsätt 2 dl vodka och 1 dl kallt vatten och in i kylen i några timmar. Vóla, sen är det klart!
 
 



MARIAS MODE


Vilken kul idé!


Det brukar bli supergott =)

Svar: De blev verkligen supergoda!
Joanna D. Hansson


Elin Berg



Kreativt!! :D


Kashma Izat



Jello shots! Fy vad kul! Detta borde man ju ändå kunna göra med vanlig gele också eller? Alltså att man blandar själva gelen och innan man lägger den i frysen så tillsätter man även vodka? Får väl samma effekt ändå eller? =)

Svar: Menar du gele man har till maten? Det kanske inte blir lika gott och jag vet inte om man kan "äta" det i "mängder" utan att må illa om du förstår vad jag menar. Men annars kan man göra med gelatin men det absolut lättaste är nog att köpa sån färdig mix! Men du kan ju alltid prova dig fram! :D
Joanna D. Hansson


Elina



Snygga, helt klart något man testar på när tiden är inne ;)


LINNEA


Alltid velat testa sen jag sett sånt i series osv!
Hur var dom? Eller har ni hunnit testa :)


LINNEA



Sv; åh nej va kul! Taggar tillsammans då :D

Värt att testa någon gång då. Spännande med nya saker!







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG/HEMSIDA