årsresumé 2015 - del två: 07-12

21:26 |
Juli: Denna månaden bjöd på några varma dagar där det var upp till 30 grader utomhus, jag vill inte klaga men det var ganska svettigt. Speciellt om man skulle stressa till bussen klädd i klänning och klackar. Hanna bjöd på en mysig tjejmiddag med något aningens för starka mojitosdrinkar vid poolen. Jag började jobba på Hallongården igen för tredje sommaren och träffade många nya människor. Jag och Jonatan firade att vi varit tillsammans i 2,5 år med en räkfrossa på Shakespeare i Höllviken och sist men inte minst så firade hela släkten att mormor och morfar hade varit gifta i 50 år, även kallat guldbröllop.
 
 
Augusti: Jag och Emma var i full gång med vårt plannerande till vår 19 & 20-års fest. Jag fyllde 19 och två dagar efter det hade vi vår fest, vilket ni ska få en stor bildbomd från vid tillfälle. Spenderade även några härliga dagar vid solen tillsammans med mina nära och kära. 
 
 
September: Sommaren led mot sitt slut och jag skrev på mitt första jobbkontrakt (!!) någonsin. Jag var på en överraskningsfest för fina Kajsa som fyllde 19 år och jag käkade även sushi i massor med Hanna. 
 
 
Oktober & november: Ja, vad har man åstakommit dessa månaderna? Inget speciellt förutom att jobbat, shoppat och umgåts med Jonatan och vänner. Den 31 oktober hurrade vi för Jessica som blev 22 (eller kanske 23?! hehe). Käkade världens godaste fondue gjorde jag också, och inte var det på Elysée och på Millenium i Höllviken. Kort sagt bestod månaderna av god mat, vänner, kärlek och jobb. 
 
 
December: Nu började julen närma sig och det var dags för att köpa julklappar. Var ganska tidig med att köpa julklappar så för en gångs skull slapp jag julklappsstressen. Hade även turen att få en till Triangl bikini hemskickad gratis!! Im so so in love, ni ska få se den senare. Julafton firades med släkten och en vecka efter det var det nyår och det firades med en middag hemma hos Hanna innan vi drog vidare.
 
Ja, då har man tagit sig igenom detta året också. Detta året har det hänt mycket. Man har både vunnit en resa till London, lyckats ta studenten och gå på bal. Jag vill säga tack till alla fina människor jag har i mitt liv som jag har fått dela många minnen med. Och tack till er mina läsare som gång på gång kickar in här och lämnar kommenterar även då jag är värdelös på att uppdatera. Tack för 2015. 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG/HEMSIDA