årsresumé 2015 - del ett: 01-06

21:46 |
Januari: Jag började året på bästa tänkbara sätt, tillsammans med min pojkvän, några av mina närmsta vänner och massa annat trevligt folk. 20 dagar efter det firade jag och Jonatan att vi hade varit tillsammans i 2 år och det gjorde vi genom att äta tapas på La Roche i Malmö och det var verkligen jättegott! Jag gjorde även en liten bok till honom med bilder från vår tid tillsammans och skrev 83 anledningar till varför jag älskar honom. I slutet av månaden var det dags för mig, Pernilla, Stene, Tomas, Moritz och Wallin att börja öva till vårt Shakespeare uppträdande som vi skulle framföra inför hela vår engelska 7 klass och om vi gick vidare skulle vi framföra det inför alla engelska 7 grupper m.m och tävla om en resa till London. 
 
 
Februari: I början av februari var det 120-dagars med afterki tema. Den 24 februari framförde vi "pjäsen" inför alla engelska 7 grupper och det otänkbara hände, vi vann en resa till London! Vi var så nervösa men fan vad glada vi var. 
 
 
Mars: Vi inledde månaden med ett pyjamas tema på Millenium i Höllviken och firade att det bara var 90 dagar kvar tills vi tog studenten. I samma veva fick även jag, Hanna och Calle reda på att vår film som vi gjort på Mediaproduktion hade blivit nominerade till Angelägets filmfestival i Göteborg för mänskliga rättigheter. Totalt skickades 83 filmer in, 25 blev nominerade och vi var en av dem. Tyvärr fick vi inget pris men ändå en merit att ha tagit sig så långt!
 
 
April: I mitten av april var det dags för att fira att det endast var 50 dagar kvar till studenten och det gjorde vi med ett sportteam på Skanörs krog. Den 22:e april bar det av till Storbritanniens huvudstad tillsammans med vårt lilla Shakespeare team. Vi besökte Tate Modern, såg en Shakespeare teater på The globe, åkta hop on hop of buss, åt god mat och hade allmänt kul. 
 
 
Maj: 30-dagars med chartertema, 10-dagars med kändistema, bal, studentförberedelser och en födelsedag. Ja, denna månaden hände det mycket. 
 
 
Juni: Dagen som man har väntat på i nästan hela sitt liv var äntligen här. Dags att för champangefrukost, dags för att säga farväl till sin klass, lärare och många andra men även dags för att äntligen springa ut från trappan. Studenten, åh vilken underbar dag, kväll och natt. Och så får vi ju inte glömma midsommar, dagen då halva Sveriges befolkning går runt med blomsterkransar i håret. Jag gjorde faktiskt min allra första midsommarkrans denna sommaren och den blev faktiskt ganska bra. Moa


Åh vilka fina bilder!

Svar: Tusen tack du! :)
Joanna D. Hansson DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG/HEMSIDA