#38: from london with love

23:36 |
Vi valde att inte äta frukost på hotellet eftersom det inte verkade som att det fanns någonting gott att välja på. Istället köpte vi frukost i en matbutik och satte oss på en bänk i Hyde Park varje morgon. Super mysigt!
 
Victoria´s Secret, oj vilken butik. Tre våningar med bara underkläder, parfymer och liknande. Visst känns det lyxigt att gå där inne men egentligen är det överskattat (säger hon som köpte saker därifrån hehe), man köper bara för att liksom.
 
Mat, mat, mat i stora lass. Andra dagen fick vi syn på en liten butik där det stod Ben´s cookies på. Efter våra första kakor var vi fast, herregud vilka goda kakor!! Fanns så många olika sorter att välja på, med eller utan fyllning, vit/ljus/mörk choklad, frukt, ja you name it. Mäktiga var de också!
 
Min fina 
Såhär såg det ut på Oxford street på kvällen. Ljusen glittrade och från ett hustak sprudades det fejksnö i form av skum över gatan. Man fick faktiskt en liten julkänlsa. Den sista dagen käkade vi på ett Crêpes cafe där maten var ljuvlig, speciellt efterrätten (som ni kanske kan se)!! Nutellafylld crêpes med jordgubbar och en klick vanlijglasskula på toppen, oh heaven. 



Caroline


vilka härliga bilder, ni ser ut att ha haft det tokmysigt ^^







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG/HEMSIDA